MicroSense komfyrvakt

MicroSense er den minste og mest avanserte komfyrvakten på markedet. Med ny unik teknologi, sørger MicroSense for optimal funksjonalitet og sikkerhet i alle private kjøkkenløsninger.

Markedets minste sensor

MicroSense består av en liten, diskret sensor som overvåker kokeplatene, og en komfyrstikkontakt som kutter strømmen før en brann kan oppstå.

Sensoren er utviklet til å bli så slank og nøytral som overhodet mulig. Resultatet er en diskret og lekkert utformet sensor, som bygger kun 11mm! Sensoren leveres i tre nøytrale farger, og blir nærmest usynlig under kjøkkenviften. Hemmeligheten bak konstruksjonen av et så kompakt, men samtidig avansert produkt, er utviklingen av en helt ny programvare og måleteknikk som gjør det mulig å drive mikroprosessorer med minimalt energiforbruk.

Selvlærende

MicroSense har en patentert, selvlærende funksjon som gjør den i stand til å tilpasse seg kjøkkenarkitekturen og brukerens kokevaner over tid. Slik oppnås maksimal funksjonalitet og beskyttelse.

Den viktige komfyrvakten

Allerede i 2010 kom det krav i NEK 400 om fastmontert komfyrvakt i alle private kjøkken med nytt elektrisk anlegg. I kjøkken fra før 2010 er ikke komfyrvakt påbudt, men fortsatt sterkt anbefalt som et av boligens viktigste sikkerhetstiltak mot brann.

MicroSense Komfyrvakt – et trygt valg

MicroSense er et gjennomtestet kvalitetsprodukt, godkjent iht. Europanormen NEK EN50615 og godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnevnd (FG).

 

MicroSense – markedets minste og mest avanserte komfyrvakt from Micro Matic Norge on Vimeo.

Finn elektriker

Hvis du vil ha tak i en elektriker kan du finne din elektriker her!

Finn elektriker