Elektriske branner

En skjult trussel.

Lysbuefeil er ikke alltid til synlige. Lysbuer står for 30 % av brannene i elektrisk utstyr og anlegg. Slike lysbuer kan forårsakes av dårlige tilkoblinger og støpsler, skadede skjøteledninger og fast installert kabel, eller ødelagt isolasjon på grunn av bruk og aldring. Eatons unike teknologi gir mer effektiv beskyttelse mot elektriske branner for å beskytte mennesker, eiendom og eiendeler.

Teknologi som redefinerer sikkerhet

Har bilen din kollisjonsputer, sikkerhetsbelter og ABS-bremser? Selvfølgelig, dette utstyret er nå påkrevd. Men for ikke lenge siden var dette kritiske sikkerhetsutstyret valgfritt.

Det samme gjelder for ditt hjem. Dagens minimumskrav beskytter kun mot jordfeil og overstrømmer, men med løsninger fra Eaton kan du redusere risikoen betydelig.
Nye AFDD+ fra Eaton finner lysbuefeil, og reduserer dermed risikoen for brann i elektriske installasjoner. Med alle beskyttende funksjoner kombinert i én enhet, kan du oppnå forbedret beskyttelse, gi mer trygghet og vise at du verdsetter det som er viktigst.

Slik fungerer det

Når en lysbuefeil oppstår, har den unike og lett identifiserbare egenskaper. Eaton AFDD+ bruker disse egenskapene til å oppdage lysbuefeil og samtidig forhindre uønsket utkobling. Deteksjon gjøres ved å bruke smart digital teknologi for å overvåke strømmen og dens egenskaper. Dette foregår kun lokalt, ingen kommunikasjon er nødvendig.

Les mer om AFDD+ her.

 

Se video om hvordan det fungerer her:

 

Finn elektriker

Hvis du vil ha tak i en elektriker kan du finne din elektriker her!

Finn elektriker